marionHeader
MarionLogo

Bedrijfsyoga – Adem op het werk

Yoga & Ademwerk is de perfecte manier om stress te lijf te gaan en ervoor te zorgen dat de spanning zich fysiek en mentaal kan ontladen. Niet praten, maar doen, voelen en ervaren. Leren om los te laten en de adem vrijuit te laten stromen. Dieper te ademen, want dat geeft je meer energie en rust. – Heb je er weleens bij stil gestaan wat jouw ademhaling voor jou en je mentale en fysieke gezondheid kan betekenen? De adem, is het enige proces in ons lichaam wat wij zelf kunnen besturen. Hierdoor wordt het mogelijk om jouw eigen ontspanningssysteem te resetten, elke dag weer -.

Ik kan je leren hoe je dat kan doen met lichaamsgerichte werkvormen die je helpen om fit, flexibel, gezond, helder, positief, krachtig en ontspannen te blijven in lichaam en geest:
* online yogalessen
* bedrijfsyoga
* verbonden ademsessies
* workshop op adem komen en ontspannen; het aanleren van ademtechnieken voor meer energie of ontspanning
* workshop stress release; ”uit het hoofd in het lijf” met yoga en adem

Re-Energize your body and mind! Stress-less! “Leer te luisteren naar je lijf, zodat het niet hoeft te schreeuwen”.
Een dag, ochtend of middag. Voor bewustwording, inspiratie en om te ervaren wat het met je doet.
Voor alle medewerkers welk bedrijf of instelling dan ook. Vraag naar de mogelijkheden.

Steeds meer bedrijven en instellingen ontdekken de voordelen van het doen aan yoga voor hun medewerkers.
Bedrijfsyoga draagt bij aan:

Een yoga of ademworkshop kan ook gekozen worden bij bijvoorbeeld een managementtraining, teambuilding, bedrijfsuitje etc. Het is geschikt voor al uw medewerkers, ongeacht leeftijd en conditie.

Individuele yoga en ademcoaching kan voor werknemers ook ingezet worden als onderdeel of aanvulling van een coach of re-integratie traject. De medewerker krijgt handvatten mee en leert om te gaan met balans/werkdruk, aangeven van grenzen, stress, in- en ontspanning en een juiste manier van ademhalen.