marionHeader
MarionLogo

Workshops & Weekenden


Vrijdag 24 april YIN YOGA & SOUND HEALING Klank Concert 19.00- 21.00 Borculo
Op vele verzoek hebben Yvon en ik weer een les van 2 uur gepland met Yin yoga – ademwerk en dit alles onder begeleidende klanken van de gitaar, harp, handpan, fluit en vele mooie klankschalen bespeeld door Yvon.  Aan het eind is er een ultiem ontspannen klank concert. Heel relaxed start je je weekend of mei-vakantie! Kosten 22,50 kopje thee na afloop. Te reserveren via deze link:https://www.momoyoga.com/admin/lesson/5055272

Masterclass voor yogadocenten; data 2020 volgt!
Even zelf geen les geven maar met een open beginnersmind ontvangen, waarnemen, voelen en doen. Bewegend en verstillend. Je doet inspiratie op en ontvangt voeding voor je eigen (sadhana) beoefening en voor het geven van je yogalessen.
Samen met andere yogadocenten sta je op de yogamat wat verbinding geeft.
13.30 – 15.30 Yin Yang sequence.
15.30 – 16.00 Q&A met kopje thee; vragen en ervaring uitwisselen.
Kosten €30,00.  Bij annulering tot 1 week voor aanvang van de startdatum van de masterclass/workshop wordt 50% van de totale opdrachtsom in rekening gebracht. Bij annulering nadien is volledige betaling verschuldigd.

WEEKENDEN

Workshop Yoga – Ontspanning –  Mindfulness – eventueel met een gezonde lunch.
Voor vrienden/vriendinnen, je netwerk, familiedag of teamuitje.
Neem gerust hierover contact met me.

Flow op de werkvloer:
Een yoga -meditatie(mindfulness) workshop kan gegeven worden als onderbreking tijdens een vergadersessie of als onderdeel van een team-, studie- of personeelsdag. Het uitgangspunt is in beweging zijn, plezier hebben en in- en ontspanning tussendoor; aandacht voor je lichaam en ademhaling heeft invloed op je denken. Neem voor een offerte contact op.

 yogasessie