marionHeader
MarionLogo

Bedrijfsyoga

Yoga (fysieke houdingen-meditatie-ademhalingsoefeningen), is de perfecte manier om stress te lijf te gaan en ervoor te zorgen dat de spanning zich fysiek en mentaal kan ontladen.
NU tijdens deze corona periode waarin we veel thuis werken en zitten is het super belangrijk om fit, flexibel, gezond, helder en , positief en krachtig te blijven in lichaam en geest. Daarom bied ik online yogalessen aan voor thuis, voor alle medewerkers vanuit welk bedrijf of instelling dan ook.
De les kan gevolgd worden wanneer het uitkomt.  Iedere week ontvang je een nieuwe les. Vraag naar de mogelijkheden.

Re-Energize your body and mind! Stress-less! Na of voor een werkdag of tijdens de lunch?

Steeds meer bedrijven en instellingen ontdekken de voordelen van het doen aan yoga voor hun medewerkers. Bedrijfsyoga draagt bij aan:

Bedrijfsyoga vraagt niet om een speciale ruimte of apparatuur. Een leeg lokaal, gymzaal of vergaderruimte zonder meubilair volstaat.

Een yogales kan plaats vinden:

Een yoga les duurt maximaal 60 minuten. Een 30 minuten les tijden de lunch kan ook!

Een yogaworkshop kan ook gekozen worden bij bijvoorbeeld een managementtraining, teambuilding, bedrijfsuitje etc. Het is geschikt voor al uw medewerkers, ongeacht leeftijd en conditie.

Een privé yogales kan voor werknemers ook ingezet worden als onderdeel of aanvulling van een coach of re-integratie traject. De medewerker krijgt handvatten mee en leert om te gaan met balans/werkdruk, stress, in- en ontspanning en een juiste manier van ademhalen.