mountainbikeHeader
MarionLogo

Mountainbikereis Nepal

Ga mee op Cultuur en Mountainbike Reis rondom de Kathmandu vallei in Nepal

20 – 28 oktober 2023
25 oktober – 2 november 2024

Deze reis loopt parallel aan de “Culturele Natuur Yogareis Nepal Kathmandu Valley” reis. De eerste twee dagen trekken we samen met de groep van die reis op. Als je wil kun je meedoen met de yoga- en meditatiesessies die door Marion worden gegeven. Ook als je nog niet bekend bent met yoga en of meditatie is dit een mooie aanvulling en ondersteuning voor het mountainbiken en de reis. Maar als je alleen wil mountainbiken is dat natuurlijk ook prima, je mist dan verder niets van de ervaring.

Programma
Het volledige programma vind je in de brochure die je hier kunt downloaden.

Kosten
€1395,- op basis van een 2 persoonskamer
€1595,- voor een 1 persoonskamer

Inclusief

 Exclusief

Fitheid en conditie
Deze reis heeft een sportief karakter waarbij de focus ligt op genieten en niet op fysieke grenzen opzoeken. Tijdens het mountainbiken nemen we ruim de tijd voor pauzes, eet- en drinkmomenten en om foto’s te maken. Enige basisconditie is vereist om met plezier de dagelijkse tochten te kunnen volbrengen. Een basis van één of twee keer per week wielrennen en/of mountainbiken waarbij je wekelijks zo’n 3 tot 4 uur fiets zou voldoende moeten zijn.
We hebben de tocht in 2022 samen gefietst met Jamie, een Amerikaanse vrouw van 59 jaar zonder mountainbike ervaring. Zij wielrent zo’n 90 kilometer per week naar haar werk en vond de tocht goed te doen. Klik hier om haar evaluatie van de tocht te zien op Youtube.

Organisatie
Deze reis wordt georganiseerd door Michel Gebbinck samen met Marion Werger. Michel heeft mountainbikereizen gemaakt in Nepal, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk en Nederland en hij heeft een jaar in Belize en Peru gewoond. Hij werkt primair als zelfstandig IT consultant in Nederland en begeleidt daarnaast de Nepal reizen van Marion. Als partner van Marion heeft hij deze mountainbikereis ontwikkeld met lokale experts. Dit op wens van Marion om naast een focus op yogis, ook stellen en vrienden een gezamenlijke reis naar Nepal te kunnen laten maken, ieder met hun eigen accent van yoga of mountainbiken.

Meer informatie
www.mtbnepal.nl

Klik voor de 5 video’s op Youtube van deze tocht en de brochure met het volledige programma. Daarnaast kun je ook nog korte video’s via Instagram en Facebook van deze tocht zien.
En aan de telefoon of in een ontmoeting met een kop thee/koffie vertellen wij je graag over de reis. Zie verder ook Marion op Facebook Yogareizen naar Nepal en Instagram @YogareizenNepal