marionHeader
MarionLogo

Tips:

 

 

Coaching

Je zit in een dip, lastige levensfase, lusteloos, leeg gevoel, je loopt met je ziel onder de arm, je voelt dat het werk niet meer bij je past, je een keuze moet maken maar er niet uit komt, je het even niet meer weet; iets knelt en dat is niet voor niets.
Waarom zou je zo’n situatie laten voortduren? Hulp mag je vragen. Coaching geeft helderheid, werkt preventief en is ondersteunend. Het geeft ruimte en overzicht in je hoofd, minder stress en dat geeft rust. Meer verbondenheid met je eigen kern!

De coachvraag kan gericht zijn op zowel persoonlijk als werkgebied, problematiek of ontwikkeling:

Elk coachingstraject is maatwerk en afgestemd op jou vraag en behoefte! Dit kunnen we bespreken in een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarna een offerte kan volgen voor jou of je werkgever. Bij akkoord gaan we van start.

In het begeleidingstraject vraag ik van jou een open en onderzoekende houding. Ik geef huiswerkopdrachten mee waar je tijd, aandacht en energie voor moet reserveren. Mijn ervaring is dat dit ‘de verandering ‘ in beweging brengt.

Als externe deskundige luister ik en denk ik mee. Ik stel ‘kritische en onderzoekende’ vragen en zet samen met jou zaken op een rijtje. Ik inspireer, spoor aan om stappen te zetten en in beweging te komen om goed voor je zelf te zorgen.

Ik werk o.a. met cognitieve gespreksmethodes vanuit de positieve psychologie, RET, het koersonderzoek voor loopbaanvragen, kernkwadranten en systemisch werken. De inspiratie voor het werken met lichaamsgerichte methodes voor ontspanning in lichaam, geest en adem, haal ik uit focussen, yoga & mindfulness.

Ik ga uit van 1-4 sessies. Een sessie duurt 90 minuten.  Altijd is er de mogelijkheid om meerdere sessies bij te boeken.
Vraag naar de mogelijkheden en prijs.

”ALS JE IN BEWEGING KOMT ONTSTAAT DE WEG VANZELF”, vertrouw het proces……

Locatie: in de mooie rustige serene ruimte van Yogastudio Groenlo, Notenboomstraat 41 te Groenlo.

In beweging kan ook betekenen dat we naar buiten gaan, de natuur in. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat wandelen de creativiteit stimuleert en vooral het oplossend vermogen. Ten opzichte van zitten is een toename waarneembaar van 60%!
” Als je in een kamertje zit, moet je veel uit jezelf halen. Bij wandelcoaching doet de natuur een deel van het werk”.