marionHeader
MarionLogo

Tips:

 

 

Coaching

Je zit in een dip, lastige levensfase, lusteloos, veel onrust, leeg gevoel, je loopt met je ziel onder de arm, je voelt dat het werk niet meer bij je past, je een keuze moet maken maar er niet uit komt, je weet het even niet meer. Iets knelt en dat is niet voor niets.

Waarom zou je zo’n situatie laten voortduren in je werk of privé leven? Hulp mag je vragen, dat is juist krachtig. Je hoeft het niet alleen te doen bij de verandering waar je doorheen gaat.

Coaching geeft helderheid, werkt preventief en is ondersteunend. Coachsessies geven je ruimte letterlijk en figuurlijk. Je kijkt naar het groter geheel en dat geeft overzicht in je hoofd. Hierdoor zal je minder stress ervaren en meer rust en innerlijke balans.

De coachvraag kan gericht zijn op alle ‘veranderingen’,  persoonlijk ontwikkeling of werkvlak:

Elk coachingstraject is maatwerk en afgestemd op jou vraag en behoefte! Dit kunnen we bespreken in een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarna een offerte kan volgen voor jou of je werkgever. Bij akkoord gaan we van start.

In het begeleidingstraject vraag ik van jou een open en onderzoekende houding. Ik geef huiswerkopdrachten mee waar je tijd, aandacht en energie voor moet reserveren. Mijn ervaring is dat dit ‘de verandering ‘ in beweging brengt.

Als externe deskundige luister ik en denk ik mee. Ik stel ‘kritische en onderzoekende’ vragen en zet samen met jou zaken op een rijtje. Ik inspireer, spoor aan om stappen te zetten en in beweging te komen om goed voor je zelf te zorgen.

Ik werk o.a. met cognitieve gespreksmethodes vanuit de positieve psychologie, RET, het koersonderzoek voor loopbaanvragen, kernkwadranten en systemisch werken. Inspiratie voor ontspanning in lichaam en geest haal ik uit lichaamsgerichte methodes zoals yoga, ademwerk & mindfulness.

In een coachtraject doorloop je 4-6 sessies van 1,5 uur. Altijd is er de mogelijkheid om meerdere sessies bij te boeken.
Particulier tarief: €125,00 (incl. btw) 1,5 uur.
Zakelijk tarief: €185,00 (excl. btw) 1,5 uur.
De werkgever vergoedt vaak coaching in het kader van persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit of preventief ziekteverzuim. Vraag hiernaar bij je werkgever.

ANNULERINGS VOORWAARDEN:
Indien je een afspraak moet afzeggen of verzetten, dan verzoek ik je dit minimaal 24 uur van tevoren door te geven. Afspraken die binnen 24 uur voor de geplande tijd worden afgezegd, zullen volledig in rekening worden gebracht.

Praktijk adres: Locatie Huize Villa Smits – Grotestraat 30 – 7151 BC Eibergen
dinsdag tussen 13.00 en 15.30
woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 13.00

“AlS JE IN BEWEGING KOMT ONTSTAAT DE WEG VANZELF”, vertrouw het proces.