marionHeader
MarionLogo

Tips:

 

 

Coaching

Je zit in een dip, lastige levensfase, lusteloos, leeg gevoel, je loopt met je ziel onder de arm, je voelt dat het werk niet meer bij je past, je een keuze moet maken maar er niet uit komt, je weet het even niet meer. Iets knelt en dat is niet voor niets.
Waarom zou je zo’n situatie laten voortduren in je werk of privé leven? Hulp mag je vragen, dat is juist krachtig. Je hoeft het niet alleen te doen bij de verandering waar je doorheen gaat.

Coaching geeft helderheid, werkt preventief en is ondersteunend. Coachsessies geven je ruimte letterlijk en figuurlijk. Je kijkt naar het groter geheel en dat geeft overzicht in je hoofd. Hierdoor zal je minder stress ervaren en dat geeft rust en innerlijke balans.

De coachvraag kan gericht zijn op alle ‘veranderingen’  op persoonlijk of werkvlak:

Elk coachingstraject is maatwerk en afgestemd op jou vraag en behoefte! Dit kunnen we bespreken in een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarna een offerte kan volgen voor jou of je werkgever. Bij akkoord gaan we van start.

In het begeleidingstraject vraag ik van jou een open en onderzoekende houding. Ik geef huiswerkopdrachten mee waar je tijd, aandacht en energie voor moet reserveren. Mijn ervaring is dat dit ‘de verandering ‘ in beweging brengt.

Als externe deskundige luister ik en denk ik mee. Ik stel ‘kritische en onderzoekende’ vragen en zet samen met jou zaken op een rijtje. Ik inspireer, spoor aan om stappen te zetten en in beweging te komen om goed voor je zelf te zorgen.

Ik werk o.a. met cognitieve gespreksmethodes vanuit de positieve psychologie, RET, het koersonderzoek voor loopbaanvragen, kernkwadranten, systemisch werken en de bepper balans methode. Inspiratie voor het werken met lichaamsgerichte methodes voor ontspanning in lichaam, geest en adem, haal ik uit focussen, yoga & mindfulness.

In een coachtraject doorloop je 4-6 sessies die 90 minuten zijn. Altijd is er de mogelijkheid om meerdere sessies bij te boeken. De Bepper Balans Methode leent zich goed voor 1 gesprek met een bepaald thema, dat is dus ook mogelijk.
Particulier tarief: €120,00 (incl. btw) 90 minuten.
Zakelijk tarief: €157,50 (excl. btw) 90 minuten
De werkgever vergoedt vaak coaching in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Vraag hiernaar bij je werkgever.

“AlS JE IN BEWEGING KOMT ONTSTAAT DE WEG VANZELF”, vertrouw het proces……

Locatie: Yogastudio Groenlo, Notenboomstraat 41 te Groenlo of in alle rust bij ‘t landje van Borculo in Borculo.

In beweging kan ook betekenen dat we naar buiten gaan, de natuur in. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat wandelen de creativiteit stimuleert en vooral het oplossend vermogen. Ten opzichte van zitten is een toename waarneembaar van 60%!
” Als je in een kamertje zit, moet je veel uit jezelf halen. Bij wandelcoaching doet de natuur een deel van het werk”.